Announcement

Collapse
No announcement yet.

Attaching thumbnails

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Attaching thumbnails

    Hi,
    I am trying to attach thumbnails to a thread on JP but it is not working. I have checked and the correct photo id is on the scrip.

    Can anyone help? All I had to do is go to the photo, click on the link to thumbnail and copy and paste the text?

    Cheers
    Carl

  • #2
    Place [photoid=IMAGE_ID_NUMBER] into the post.

    Comment


    • #3
      Hi MIchael,

      Sorry this stuff is not my strong point,

      This is the text as it stands

      SCRIPT LANGUAGE='JavaScript' SRC="http://www.jetphotos.net/photolink.php?id=6363092" TYPE='text/javascript'>

      Where should I insert what you have typed as I have tried a couple of different things and it is still not working.

      Cheers
      Carl

      Comment


      • #4
        [photoid=xxxxxxx]
        The x's will be 6363092 in this case.
        [photoid=6363092]

        Comment


        • #5
          Originally posted by pilotgolfer View Post
          [photoid=xxxxxxx]
          The x's will be 6363092 in this case.
          [photoid=6363092]
          Thanks for your help but I still can not get it to work. Where in the text to I have to insert [photoid=6363092]?

          as you can see it already has the photo id, does the php? still have to remain.?

          Would you mind typing out the text as I should see it, so I know which part I have wrong? Your help is much appreciated.

          Cheers
          Carl

          EDIT, I think I have just realised what I need to do, thanks again.

          Comment

          Working...
          X