Announcement

Collapse
No announcement yet.

Going to try the chatroom tonight

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • scramjet
    replied
    Yup, big bump of thread, but I am on the chatroom in case anyone wants to be sociable.

    Leave a comment:


  • YYZPICS
    replied
    yup im in....

    Leave a comment:


  • Star Alliance
    replied
    I'm in chat...anyone wanna join?

    Leave a comment:


  • Crunk415balla
    replied
    I'll go in there for a while, mabey this will be the 5th time someone else actually came in while I was there.

    Leave a comment:


  • Cam
    replied
    1am...I'm in the "room"...I need help to get out and away from the men in white coats...

    Leave a comment:


  • scramjet
    replied
    Haven't been on there in awhile. Should try it soon, but way to busy.

    Leave a comment:


  • Cam
    replied
    I'm in there, it's 12:49am my time (11.49 EST)....

    1.13am...and it's outta control in there!

    Leave a comment:


  • scramjet
    replied
    ok, on there now.

    damn java...looks like it will take a few minutes to load

    at the risk of looking like talking to myself on this thread...

    I BEAT THE COMPUTER!!!! THE ROOM NOW LOADED SO I'm ON!!!
    Sheesh it shouldn't take this long to load java when i've loaded it ion the same connection and computer before.

    Leave a comment:


  • scramjet
    replied
    i'll be going on there in a few minutes.

    Leave a comment:


  • Irfan
    replied
    Trying to get in now...

    Leave a comment:


  • QFA747
    replied
    Anyone in tonight?

    Leave a comment:


  • bobby
    replied
    Yeah well I did try it, and I thought I restarted...and it didn't work so I figured iI would ask...then I just tried Limewire for the fun of it, and now it works! heh.

    Leave a comment:


  • Crunk415balla
    replied
    Originally posted by bobby
    Tried it and it's still messed up


    EDIT: Actually, I spoke too soon, I guess I should have actually restarted the comp before I tried it eh? Works fine now. :P
    Ya, best to try it before you post eh? Anyway, I'm glad it turned out fine.

    Leave a comment:


  • bobby
    replied
    Originally posted by Crunk415balla
    Oh, I must just have bad timing then, or they all left at once.

    And Bobby, I had that problem over the summer. I just re-downloaded java and it all went fine, you could try that.
    Tried it and it's still messed up


    EDIT: Actually, I spoke too soon, I guess I should have actually restarted the comp before I tried it eh? Works fine now. :P

    Leave a comment:


  • Crunk415balla
    replied
    Originally posted by scramjet
    we had about five or six people by the time I was leaving yesterday.
    Oh, I must just have bad timing then, or they all left at once.

    And Bobby, I had that problem over the summer. I just re-downloaded java and it all went fine, you could try that.

    Leave a comment:

Working...
X