Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 21 to 40 of 103

Thread: Bad Info - Location

  1. #21
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Sydney
    Posts
    7,186

    Default

    Quote Originally Posted by jlnd View Post
    http://www.jetphotos.net/viewreject_b.php?id=2575397

    Bad info concerning location (in flight). The ballon was in flight when I take the picture.
    What locatioin must be put ?
    Take off point was somewhere in Goreme area in Turkey.
    The information is for where the photographer is located. You need to use the Other Location feature to enter where you were.

  2. #22
    High Sierra Spotter RCoulter's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Reno,NV
    Posts
    729

    Default

    The Reno-Stead airport identifer is now RTS, not 4SD.

  3. #23
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Sydney
    Posts
    7,186

    Default

    Thank you!

  4. #24
    High Sierra Spotter RCoulter's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Reno,NV
    Posts
    729

    Default

    Quote Originally Posted by AJ View Post
    Thank you!
    No problem

  5. #25
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    17

    Default

    I would like to know if you could add I73 Moraine Airpark, Ohio

    Thank you

  6. #26
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Sydney
    Posts
    7,186

    Default

    Quote Originally Posted by Melvin Pereira View Post
    I would like to know if you could add I73 Moraine Airpark, Ohio

    Thank you
    Melvin, it was screened from the airport additions page and is available.

    Is it not working for you?

  7. #27
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    17

    Default

    Both I73 and KMGY are working now... Thx

  8. #28
    Member Joop's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Hoofddorp, 5 mls southwest of SPL/EHAM
    Posts
    578

    Default

    Hello all,

    should I either enter the registration in this pic or enter terminal
    http://www.jetphotos.net/viewqueued_b.php?id=2689225

    Thanks in advance for your feedback,
    Joop

  9. #29
    Administrator seahawk's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    Germany - near DUS
    Posts
    7,848

    Default

    If at all then "Ramp". But apart from the horizon being off, I wonder what the motive is. It looks like a random part of a ramp at EHAM.

  10. #30
    Member Joop's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Hoofddorp, 5 mls southwest of SPL/EHAM
    Posts
    578

    Default

    Quote Originally Posted by seahawk View Post
    If at all then "Ramp". But apart from the horizon being off, I wonder what the motive is. It looks like a random part of a ramp at EHAM.
    Thanks Stefan,

    firstly thanks for the feedback

    I don't know what's unlevel about it. I used the grid function and I am 100% sure it's level.

    Cheers,
    Joop

  11. #31
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    3

    Default Old Buckenham

    I have some photos taken at EGSV Old Buckenham UK that i would like to upload but the airport finder gives EGSV as Bedford and Old Buckenham is not on the list. I have checked the CAA website and EGSV is Old Buckenham not Bedford. How do i go about filling in the location details

    MTIA Newdawn

  12. #32
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Sydney
    Posts
    7,186

    Default

    Quote Originally Posted by newdawn View Post
    I have some photos taken at EGSV Old Buckenham UK that i would like to upload but the airport finder gives EGSV as Bedford and Old Buckenham is not on the list. I have checked the CAA website and EGSV is Old Buckenham not Bedford. How do i go about filling in the location details

    MTIA Newdawn
    I've fixed it for you.

  13. #33
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    3

    Default

    Quote:
    Originally Posted by newdawn
    I have some photos taken at EGSV Old Buckenham UK that i would like to upload but the airport finder gives EGSV as Bedford and Old Buckenham is not on the list. I have checked the CAA website and EGSV is Old Buckenham not Bedford. How do i go about filling in the location details

    MTIA Newdawn


    I've fixed it for you.


    Thank you AJ

  14. #34
    Member
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    198

    Default

    ICAO code for the following Indonesian airports have changed:

    Banjarmasin - now WAOO
    Balikpapan - now WALL.

    Could these be changed to the correct codes please.











  15. #35
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Sydney
    Posts
    7,186

    Default

    Quote Originally Posted by McG View Post
    ICAO code for the following Indonesian airports have changed:

    Banjarmasin - now WAOO
    Balikpapan - now WALL.

    Could these be changed to the correct codes please.
    Sure.

  16. #36
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    59

    Default

    What is the correct protocol when the name of the airport is unknown?

    I stumbled across what is clearly an airfield in the town of Limerick, ME and took a few shots of the two planes on the field. The problem is, the airport isn't depicted on any sectionals or maps as even being an airport. I've done a whole lot of searching and I can't find anything.

    You can clearly see the airport here: http://maps.google.com/maps?f=q&sour...22724&t=h&z=16

    I've uploaded the photos as "Other Location" for now, will that result in a BadInfo rejection?

  17. #37
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Sydney
    Posts
    7,186

    Default

    No, 'Other Location' and then the town name is fine.

  18. #38
    JPElite Member!
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    704

    Default

    Nice find!

    Quote Originally Posted by KPWM View Post
    What is the correct protocol when the name of the airport is unknown?

    I stumbled across what is clearly an airfield in the town of Limerick, ME and took a few shots of the two planes on the field. The problem is, the airport isn't depicted on any sectionals or maps as even being an airport. I've done a whole lot of searching and I can't find anything.

    You can clearly see the airport here: http://maps.google.com/maps?f=q&sour...22724&t=h&z=16

    I've uploaded the photos as "Other Location" for now, will that result in a BadInfo rejection?

  19. #39
    High Sierra Spotter RCoulter's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Reno,NV
    Posts
    729

    Default

    Just want to make sure this should not be a "Ramp" shot:
    http://machimages.com/temp/JP.net/16...12008-Ramp.jpg

  20. #40
    JetPhotos.Net Crew LX-A343's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Zurich Kloten - LSZH
    Posts
    13,564

    Default

    Correct: it's not a ramp shot.

    cheerio

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •