Results 1 to 5 of 5

Thread: Brand New CSeries I made for FSX

  1. #1
    Member hongmng's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    East Greenbush, NY, USA
    Posts
    279

    Default CSeries Model Made for FSX

    Some pics of my first model built from scratch.







    Enjoy the pics!
    Last edited by hongmng; 09-10-2017 at 06:59 AM.

  2. #2
    Super Moderator brianw999's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Tunbridge Wells, Kent. UK.
    Posts
    11,341

    Default

    Well done. What design software did you use ? I used to build helicopters for FS9 and FS2004 using Flight Sim Design Studio. This might interest you... http://www.hovercontrol.com/cgi-bin/...ll&bool=phrase
    If it 'ain't broken........ Don't try to mend it !


  3. #3
    Member LH-B744's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    1 hr away from EDDL
    Posts
    988

    Default

    Quote Originally Posted by hongmng View Post
    Some pics of my first model built from scratch.
    [...]
    Enjoy the pics!
    Ah, this is what we all are lookin for. And yes, I'll enjoy your pictures. Also here on my home airport, the C series can be spotted. I know one "very tiny" airline
    who on DUS uses the C series... With a little help from... the jetphotos database, and the search word is
    Bombardier CSeries CS100 :
    Here at DUS, we have (almost) all a/c types. Just ask.
    Health is the most important thing in life.
    Not the matter if you are 18, 38 or 58 years old.

    Aviation enthusiast since more than 30 years.

  4. #4
    Member hongmng's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    East Greenbush, NY, USA
    Posts
    279

    Default

    Quote Originally Posted by brianw999 View Post
    Well done. What design software did you use ? I used to build helicopters for FS9 and FS2004 using Flight Sim Design Studio. This might interest you... http://www.hovercontrol.com/cgi-bin/...ll&bool=phrase
    Thanks Brian. Those Helicopters look amazing! I have yet to learn how to make a VC. And yes, I did use FSDS.

    PS: just downloaded the Era A119 to test it in FSX. Good news: It works!

    Quote Originally Posted by LH-B744 View Post
    Ah, this is what we all are lookin for. And yes, I'll enjoy your pictures. Also here on my home airport, the C series can be spotted. I know one "very tiny" airline
    who on DUS uses the C series... With a little help from... the jetphotos database, and the search word is
    Bombardier CSeries CS100 :
    Here at DUS, we have (almost) all a/c types. Just ask.
    Thanks LH-B744, I have a friend here from DUS, seems like a cool airport. In in North America it won't be till next year til we'll see a commercial CSeries. You guys get the Fokkers and Avros we don't get here too. But hey at least we have hundreds of Mad Dogs here...
    Last edited by hongmng; 09-19-2017 at 04:45 AM.

  5. #5
    Super Moderator brianw999's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Tunbridge Wells, Kent. UK.
    Posts
    11,341

    Default

    Wow ! I never realised that my Helo's would work in FSX. I'll have to try them.
    If it 'ain't broken........ Don't try to mend it !


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •