Results 1 to 8 of 8

Thread: EDDM Munich airport - no check for similar pictures

  1. #1
    Junior Member KampfHase's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    leipzig.de
    Posts
    43

    Default EDDM Munich airport - no check for similar pictures

    Hey guys,

    since a few months there is question popping up whenever I upload pics at EDDM Munich airport. The pop-up asks if I mean the old or the new (well new, opened in 1992) airport with the same airport code EDDM.

    Since then, there is no more check if I already have a picture of a certain reg at Munich causing similar rejections. So I have to manually check every single reg I upload if I already have a similar picture in the database.

    Can this please get corrected?

    Thank you for checking.
    Oliver



  2. #2
    Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Copenhagen, Denmark
    Posts
    188

    Default

    Oliver,
    It you upload a picture of an aircraft which you already have a accepted photo of at the airport you should be able to see a box that says:
    Note: You have 1 photo of the same registration/airport combination in the database

    This box will pop up just above autofill.
    Best regards

    Peter Lund

  3. #3
    Junior Member KampfHase's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    leipzig.de
    Posts
    43

    Default

    Quote Originally Posted by Peter Lund View Post
    Oliver,
    It you upload a picture of an aircraft which you already have a accepted photo of at the airport you should be able to see a box that says:
    Note: You have 1 photo of the same registration/airport combination in the database

    This box will pop up just above autofill.
    I know this box. It does NOT appear when you upload at EDDM - because of the extra popup.



  4. #4
    Member
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    151

    Default

    I can confirm Olivers issue. I tested with some registration I uploaded myself from Munich from different dates and never got a warning. While recently uploading pictures from other airports I got the warning. I think Oliver is right that it has to do with the "old" and "new" airport.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    3

    Default

    Quote Originally Posted by KampfHase View Post
    Hey guys,

    since a few months there is question popping up whenever I upload pics at EDDM Munich airport. The pop-up asks if I mean the old or the new (well new, opened in 1992) airport with the same airport code EDDM.

    Since then, there is no more check if I already have a picture of a certain reg at Munich causing similar rejections. So I have to manually check every single reg I upload if I already have a similar picture in the database.

    Can this please get corrected?

    Thank you for checking.
    Oliver
    Request that fix as well...really annoying
    those 5 pics per year compared to over 7000 in 2018 should let us find a solution here...

    Thx
    Last edited by kaese2002; 08-26-2019 at 05:26 PM.

  6. #6
    Member
    Join Date
    Sep 2015
    Posts
    403

    Default

    Thanks for reporting. We have added this to the backlog.

    Just to confirm, is this for all airports? or just in the case where there are 2 airports with the same code, as in the case of EDDM?

    Thanks,
    Laurence

  7. #7
    Junior Member KampfHase's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    leipzig.de
    Posts
    43

    Default

    Quote Originally Posted by laurencefr24 View Post
    Thanks for reporting. We have added this to the backlog.

    Just to confirm, is this for all airports? or just in the case where there are 2 airports with the same code, as in the case of EDDM?

    Thanks,
    Laurence
    At other airports with unique codes it is working fine. I cannot remember another airport with this popup window, so it probably is happening at all airports with 2 or more older one with the same code.



  8. #8
    Member
    Join Date
    Sep 2015
    Posts
    403

    Default

    Quote Originally Posted by KampfHase View Post
    At other airports with unique codes it is working fine. I cannot remember another airport with this popup window, so it probably is happening at all airports with 2 or more older one with the same code.
    Thanks- we will try to look into it shortly.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •