Results 1 to 5 of 5

Thread: Bad Info

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2017
    Location
    Adelaide
    Posts
    51

    Default Bad Info

    Hi All

    This is second time i had this picture rejected for bad info. The first time the registration should have been 55-0295. The second time i posted this picture with that rego and i was rejected for bad info. Not sure what i did wrong. Note do not have c/n.

    https://www.jetphotos.com/viewqueued_b.php?id=7513726

    This may be wrong forum but the same picture also got rejected for 'over processed / bad processing'. Any guidance much appreciated.

    TIA
    Andrew

  2. #2
    JetPhotos.Net Crew
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    7,613

    Default

    Quote Originally Posted by AndrewL View Post
    Hi All

    This is second time i had this picture rejected for bad info. The first time the registration should have been 55-0295. The second time i posted this picture with that rego and i was rejected for bad info. Not sure what i did wrong. Note do not have c/n.

    https://www.jetphotos.com/viewqueued_b.php?id=7513726

    This may be wrong forum but the same picture also got rejected for 'over processed / bad processing'. Any guidance much appreciated.

    TIA
    Andrew
    Image was missing cn.

  3. #3
    JetPhotos.Net Crew
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    58

    Default

    And the cn is already in the Database

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2019
    Posts
    7

    Default

    Also a bit low in frame.

  5. #5
    JetPhotos.Net Crew
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    7,613

    Default

    Quote Originally Posted by Nick Sheeder View Post
    Also a bit low in frame.
    Image was not rejected for centering, not should it have been.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •