Results 1 to 4 of 4

Thread: A40- pictures upload question

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2018
    Posts
    38

    Default A40- pictures upload question

    Question on uploading A40- pictures for OMAN .
    When uploading, they are always screened immediately. Why is that?
    When using the upload tool, it never displays the right info automatically, only by manual addition.
    And in the search box, no A40- planes are showing if I start typing A40, except for Australian military aircraft.

    Is there a reason for this?

    Thanks & regards, Robert

  2. #2
    Senior Member brianw999's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Tunbridge Wells, Kent. UK.
    Posts
    11,896

    Default

    That will be because A40 is incorrect. It is A4O, the letter O, not the number zero.
    If it 'ain't broken........ Don't try to mend it !


  3. #3
    Dutch ....... ErwinS's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    EHAM/SPL
    Posts
    4,140

    Default

    Quote Originally Posted by oakwoodman22 View Post
    Question on uploading A40- pictures for OMAN .
    When uploading, they are always screened immediately. Why is that?
    When using the upload tool, it never displays the right info automatically, only by manual addition.
    And in the search box, no A40- planes are showing if I start typing A40, except for Australian military aircraft.

    Is there a reason for this?

    Thanks & regards, Robert
    Indeed like Brian said. Oman is A4O not A40.
    “The only time you have too much fuel is when you’re on fire.”

    Erwin


  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2018
    Posts
    38

    Default

    Quote Originally Posted by ErwinS View Post
    Indeed like Brian said. Oman is A4O not A40.
    That explains a lot....
    Thanks!

    Regards, Robert

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •